EFES GEETBETS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 315 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Efes Geetbets. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 8:20 Eten was heel lekker. Maar we hadden 2 verkeerde pizza’s. Tijd om nieuwe te bestellen was er niet.
20 mei 2024 om 22:33 Besteld ietd na 6 om op 7 uur te leveren. Bevestiging zelf zei 19u10, bestzlling kwam helaas pas aan om 8 uur. Jammer dat ze je hier niet over op de hoogte brengen en de app een uur lang beweert dat de bestelling er dadelijk aan komt...
18 mei 2024 om 21:17 Op voorhand besteld
18 mei 2024 om 8:41 Pizza was bestellt zonder champignons geleverd met , niet de eerste keer
11 mei 2024 om 21:17 Heeft heel lang geduurd voor de pizza hier aan kwam
5 mei 2024 om 19:40 Bakje frieten geleverd i.p.v kapsalon...
3 mei 2024 om 14:04 Ik had een hele lekkere kebab gegeten en de mensen daar zijn heel vriendelijk in totaal was een goede experience en ik ga zeker terug naar daar
30 apr 2024 om 15:03 Het eten was nie lekker
21 apr 2024 om 21:08 Alles in orde, op tijd geleverd.
18 apr 2024 om 19:33 Na onze bestelling nog 25 min extra moeten wachten op het uur dat onze bestelling klaar zou zijn . 1 pizza was lauw de andere was warm.
14 apr 2024 om 19:11 Het was heel koud